Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rata La Cuptor Cu Portocale

Rata La Cuptor Cu Portocale. Friptura de rata cu portocale si cartofi noi la cuptor. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere, raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească. Aroma de portocala este foarte fina si se pupa perfect cu coaja crocanta si gustul minunat al carnii de rata coapta. C pentru 1 ora (le poti pune in cuptor impreuna cu rata. Introdu tava in cuptorul incins in prealabil, la 130 de grade pentru 4 ore;

Friptura de rata cu portocale si cartofi noi la cuptor. Cubul de supă se fierbe în 250 ml apă. Rata intreaga 1 buc rata mea a fost aproximativ de 2kg, portocale 1 buc, sare 1 linguri, piper negru macinat 0.5 lingurite. 2 rate intregi 2 portocale taiate in sferturi o ceapa rosie taiata in sferturi 2 radacini de ghimbir taiate rondele 3 linguri de miere 2 lingurite. Aroma de portocala este foarte fina si se pupa perfect cu coaja crocanta si gustul minunat al carnii de rata coapta.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqfl9aae7hjed12nyt0qhxizjgrxxtifhodtvp9w9daskumkkgp Usqp Cau
Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqfl9aae7hjed12nyt0qhxizjgrxxtifhodtvp9w9daskumkkgp Usqp Cau Source from : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfL9AAe7hJeD12Nyt0QhxIzJgrxXtifhoDTvp9w9dAsKuMKKGP&usqp=CAU
1 lingurita de cimbru proaspat macinat. Introdu tava in cuptorul incins in prealabil, la 130 de grade pentru 4 ore; Pana se incalzeste, va puteti ocupa de carnea de rata. 1 rata de 2 kg. © © all rights reserved.

Rata cu portocale este mancarea preferata a tatalui meu.

Rața se freacă bine cu sare grunjoasă și cu piper negru proaspăt măcinat. Introdu tava in cuptorul incins in prealabil, la 130 de grade pentru 4 ore; C pentru 1 ora (le poti pune in cuptor impreuna cu rata. Rata cu portocale se serveste cu sosul de la portocale separat. Raţa curăţată şi spălată se condimentează bine cu sare şi piper pe interior şi pe exterior.

Mod de preparare rata la cuptor. Taie ceapa si jumatatea de portocala bucati mai mari. Introdu tava in cuptorul incins in prealabil, la 130 de grade pentru 4 ore; Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru paște să pregătim rață. Rata la cuptor retete :

Rață La Cuptor Cu Cartofi și Varză Roșie Călită Rețetă Video Laura Laurențiu
Rață La Cuptor Cu Cartofi și Varză Roșie Călită Rețetă Video Laura Laurențiu Source from : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/retete-mancare/rata-la-cuptor-cu-cartofi-si-varza-rosie-calita-reteta-video.html
Rata la cuptor cu portocale si miereingrediente: Introdu tava in cuptorul incins in prealabil, la 130 de grade pentru 4 ore; Găsește acest pin și încă altele în retete pui de la elena mi. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Usturoi verde, marar verde, iaurt gras, ulei de masline, otet din orez, sare grunjoasa.

Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat, iată ce trebuie să faceţi.

Pana se incalzeste, va puteti ocupa de carnea de rata. Rața se freacă bine cu sare grunjoasă și cu piper negru proaspăt măcinat. Rata la cuptor retete : Mod de preparare rata la cuptor. Se scoate tava cu friptura de rata din cuptor, se acopera lejer cu o folie de aluminiu si se lasa 15 minute la odihnit.

Reteta de rata intreaga la cuptor umpluta cu portocale este o mancare absolut delicioasa perfecta pentru mesele festive de pasti/revelion. In urma cu doua saptamani am primit de la mama soacra un ratoi gras si frumos. Raţa curăţată şi spălată se condimentează bine cu sare şi piper pe interior şi pe exterior. C pentru 1 ora (le poti pune in cuptor impreuna cu rata. Rata este, pentru mine, cel putin la fel de importanta.

Reteta Pulpe De Rata La Cuptor Cu Miere Si Coriandru Restaurante De Lux
Reteta Pulpe De Rata La Cuptor Cu Miere Si Coriandru Restaurante De Lux Source from : https://www.restaurantedelux.ro/pulpe-de-rata-la-cuptor-cu-miere-si-coriandru.html
Taie ceapa si jumatatea de portocala bucati mai mari. Am fost si eu pe acolo cu pozele si cu datul din. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Se umple cu sferturile de portocale, ceapă şi rondelele de ghimbir. Rața se freacă bine cu sare grunjoasă și cu piper negru proaspăt măcinat.

Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat, iată ce trebuie să faceţi.

1 lingurita de cimbru proaspat macinat. C pentru 1 ora (le poti pune in cuptor impreuna cu rata. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Va recomand in primul rand sa curatati bine rata de impuritati si o spalati insistent pe toate partile. Rata cu portocale este mancarea preferata a tatalui meu.

Posting Komentar untuk "Rata La Cuptor Cu Portocale"