Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Icoana Maicii Domnului Iordanita

Icoana Maicii Domnului Iordanita. Aduc icoana făcătoare de minuni în sectorul 2. Este păstrată în clădirea reprezentanţei patriarhiei române din ierusalim după ce, timp de 30 de ani, a fost la biserica schitului românesc de pe malul râului iordan. Icoana maicii domnului numita gorgoepicusa, adica grabnic ascultatoarea, este o icoana facatoare de minuni pastrata in manastirea dochiariu, in sfantul munte athos, grecia. Acatist la icoana maicii domnului potirul nesecat. Este clar cât de necesar este mereu să alergăm la acoperământul şi mijlocirea rugăciunilor preacuratei maici a domnului.

Muntele athosului propovaduieste milele si minunile tale, prea binecuvantata maica domnului nostru si luminat se infrumuseteaza cu multimea icoanelor tale, printre care icoana ta numita „grabnic ajutatoare, ca o. Icoana va rămâne pe colina bucuriei până în jurul amiezii. În oraşul arta este păstrată o icoană a maicii domnului „grabnic ajutătoarea, adusă de la muntele athos. Credincioșii se pot închina la icoana maicii domnului, iordăniţa, începând cu 1 martie. Chipul maicii domnului este de nesuportat pentru draci.

Icoana Iordănița Din Nou In Bucuresti
Icoana Iordănița Din Nou In Bucuresti Source from : https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/stiri/icoana-iordanita-din-nou-in-bucuresti-142422.html
Icoana maicii domnului „umilenie, numită de sfântul serafim de sarov „bucuria tututor bucuriilor, în care este fără iisus, adusă luna trecută din federaţia rusă spre închinare creştinilor din republica moldova, a şi fost un imbold pentru scrierea acestui material. E legendară şi magica noastră icoană maica domnului făcătoare de minuni de la hârbovăţ. Chipul maicii domnului este de nesuportat pentru draci. Icoana va fi aşezată spre închinare credincioşilor pe 1 martie 2017, la biserica icoanei din bucureşti, începând cu ora 08:00. Acatistul maicii domnului „grabnică ajutătoare.

Aceasta icoana este una dintre cele mai iubite si renumite icoane ale maicii domnului, din intreg sfantul munte.

În oraşul arta este păstrată o icoană a maicii domnului „grabnic ajutătoarea, adusă de la muntele athos. Am citit de mai multe ori inscripţia de pe. Prin urmare, acest nume este mântuitor pentru noi. Este păstrată în clădirea reprezentanţei patriarhiei române din ierusalim după ce, timp de 30 de ani, a fost la biserica schitului românesc de pe malul râului iordan. Aceasta va rămâne în capitală până luni, 6 martie 2017, ora 19.00, potrivit basilica.ro.

Acatist la icoana maicii domnului potirul nesecat. Icoana iordanița va rămâne în bucurești până în 10 martie. Programul acestui eveniment, care îmbină sărbătoarea ortodoxă a cinstirii sfintelor icoane. Icoana a fost recuperata dintre ruinele schitului romanesc de la iordan, care a fost distrus in razboiul declansat in zona intre anii 1967 si. Evenimentul va avea loc în dimineața zilei de 9 martie 2017.

Icoana Maicii Domnului Stirile Kanal D
Icoana Maicii Domnului Stirile Kanal D Source from : https://www.stirilekanald.ro/tags/icoana-maicii-domnului/
Am înlemnit în faţa ei. Icoana maicii domnului iordăniţa va fi adusă spre închinare credincioșilor la catedrala patriarhală din bucurești. Aceasta va rămâne în capitală până luni, 6 martie 2017, ora 19.00, potrivit basilica.ro. În urma bombardamentelor dintre anii 1967 şi 1970. Programul acestui eveniment, care îmbină sărbătoarea ortodoxă a cinstirii sfintelor icoane.

Credincioşii spun că icoana maicii domnului iordăniţa este făcătoare de minuni.

Credincioșii care vor participa la evenimentele dedicate duminicii ortodoxiei la biserica icoanei din bucurești o pot vedea și se pot închina la această icoană specială pentru românii din țara sfântă. Evenimentul va avea loc în dimineața zilei de 9 martie 2017. Am înlemnit în faţa ei. Icoana maicii domnului iordănița de la așezământul românesc din ierusalim și racla cu un fragment din moaștele sfântului cuvios efrem cel nou de la catedrala patriarhală au fost aduse astăzi, 14 martie, la biserica icoanei din capitală şi aşezate pentru închinarea credincioşilor. În urma bombardamentelor dintre anii 1967 şi 1970.

Acatistul maicii domnului rugul aprins manastirea lacu m athos. Credincioșii se pot închina la icoana maicii domnului, iordăniţa, începând cu 1 martie. Este clar cât de necesar este mereu să alergăm la acoperământul şi mijlocirea rugăciunilor preacuratei maici a domnului. Am citit de mai multe ori inscripţia de pe. Credincioșii care vor participa la evenimentele dedicate duminicii ortodoxiei la biserica icoanei din bucurești o pot vedea și se pot închina la această icoană specială pentru românii din țara sfântă.

Video Procesiune Pentru Iordănița
Video Procesiune Pentru Iordănița Source from : http://stiri.tvr.ro/duminca-ortodoxiei--procesiune-cu-icoana-maicii-domnului-iordanita-la-biserica-icoanei-din-bucuresti_815102.html
Pagesmediatv & moviestv channeltrinitas tvvideosicoana maicii domnului paramithya cu 6 sfinți, vă așteaptă la. Aceasta va rămâne în capitală până luni, 6 martie 2017, ora 19.00, potrivit basilica.ro. Icoana maicii domnului „umilenie, numită de sfântul serafim de sarov „bucuria tututor bucuriilor, în care este fără iisus, adusă luna trecută din federaţia rusă spre închinare creştinilor din republica moldova, a şi fost un imbold pentru scrierea acestui material. Credincioșii care vor participa la evenimentele dedicate duminicii ortodoxiei la biserica icoanei din bucurești o pot vedea și se pot închina la această icoană specială pentru românii din țara sfântă. Şi cu cât ne vom ruga ei mai mult, cu atât mai.

Icoana a fost recuperata dintre ruinele schitului romanesc de la iordan, care a fost distrus in razboiul declansat in zona intre anii 1967 si.

Din punct de vedere teologic, icoana maicii domnului o reprezintă pe prima fiinţă umană care a realizat scopul întrupării: Prin urmare, acest nume este mântuitor pentru noi. Credincioșii care vor participa la evenimentele dedicate duminicii ortodoxiei la biserica icoanei din bucurești o pot vedea și se pot închina la această icoană specială pentru românii din țara sfântă. Paraclisul maici domnului muntele athos. Fragment din emisiunea „cuvintele credinței, 21 ianuarie 2018.

Posting Komentar untuk "Icoana Maicii Domnului Iordanita"